Csatlakozzon csapatunkhoz!

Kérjük, legyen aktivistánk, támogatónk!

Itt jelentkezhet!

Sok a pesszimista hang, mi mégis hiszünk Önökben, magunkban, a tisztesség erejében. Hisszük, hogy van még remény, és van igény a szakmaiságra és az emberségre Keszthelyen.
                                Nagyon szépen köszönjük!

Egyesületünknek közvetlenül is utalhat támogatást amellyel természetesen tételesen elszámolunk. Nagylelkűségét köszönjük!

Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület
Budapest Bank
Számlaszám: 10101030-83553600-01004005


Kedves Szimpatizánsaink, reménybeli Választóink!
Aki nyitott szemmel és füllel jár, tudja, hogy a kormány hirdetései, a közvéleménykutatásnak és konzultációnak álcázott manipulációi mind a mi pénzünkből fizetett NER-reklámok. Mi nem "egyeztünk meg Brüsszellel", és Rogán Antal cégei sem nekünk csepegtetik a Fidesz által, letelepedési kötvénnyel betelepített maffiózók és vendégmunkások után a pénzt. Soros György sem minket támogat, miután Orbán Viktorék taníttatásával végzett. Ezért nem tudunk megvenni plakáthelyeket, nem tudunk fizetett hirdetéseket feladni, és a közmunkások sem nekünk fognak munkaidőben szórólapozni (mert a Fidesz az, amely az ő kiszolgáltatottságukkal is visszaél). Szívesebben költenénk családjaink pénzét családjainkra, gyermekeinknek játékra, közös időtöltésre, de hajt minket az igazság- és tettvágy. Mi dolgozó emberek vagyunk, anyagi és időbeli lehetőségeink korlátozottak. Ezért kérjük, aki aktivistaként vagy bármilyen egyéb módon képes és hajlandó támogatni küzdelmünket Keszthelyért, segítsen minket a munkában!